Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μια Πνοή......


Μια Πνοή
Μοιάζει σαν μια ταινία η ζωή μας..Και ένας τρελός σκηνοθέτης βασανίζει την ψυχή μας..Πότε κωμωδία.. πότε τραγωδία..Χωρούν δικά μου όνειρα στο έργο του;..Χωρούν σπαράγματα απαντήσεων;..Χωράει η σιωπή μου να βρει τόπο να ακουστεί;..Και θα ακουστεί;..Ποιος υπάρχει για να ακούσει;..Ποιος σταματάει να αφουγκραστεί;..Μια πνοή.. Μια πνοή είναι αρκετή τη φλόγα για να σβήσει..Όχι φυσώντας.. Όχι..Στερώντας τον αέρα της..Γιατί έχει δύναμη μεγάλη..Όση της σπίθας που φώτισε ένα όνειρο..Και το ‘σβησε ξανά..Δεν είναι οι φλόγες που φοβάμαι, μήτε η φωτιά..Είναι η πνοή..  

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ FLORANS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ Η ΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ...ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ Σ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.... http://www.youtube.com/watch?v=RgznXc3xFPY ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Ερρικα, δεν αμφισβητώ για αυτό που λες, γνωρίζω ποια είσαι γιατί, είμαι θαυμάστριά σου.... σου ζητώ συγνώμη αλλά μέχρι τη στιγμή που είδα το μήνυμά σου δεν ήξερα ότι ήταν δικό σου,μου άρεσε πολύ και απλά το ανάρτησα... θα διορθωθεί άμεσα και ζητώ πάλι συγνώμη...florans από Θεσσαλονίκη.!!!

      Διαγραφή
    2. Σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και εύχομαι καλή επιτυχία "Στον αργαλειό της σκέψης μας" όσο για τις μαντινάδες σου τι να πώ? Υπέροχες!!!!!!!



      Διαγραφή
  2. το ποιημα ειναι της Ερικας τσαγκαρακη με δικη μου επιβαιβεωση ..τα σχολια ειναι περιττα ,εκανα το ιδιο λαθος νατο ανεβασω σε ονομα αλλου ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή